TIPS & TRICKS
Combine marketing strategies to boost business growth 🌱

PushPro Stelt Gratis Haar Software Ter Beschikking

PushPro stelt gratis haar software ter beschikking aan iedereen die getroffen wordt door het Coronavirus

De crisis die zich nu voordoet in Nederland treft ons allemaal. Wij van PushPro, een technologie bedrijf uit Eindhoven, willen graag ons steentje bijdragen en helpen. Wij hebben een product ontwikkeld voor directe communicatie; een product dat vooral in tijden als deze een belangrijke bijdrage kan leveren.

Met de gedachte “samen staan we sterker” hebben we besloten onze software PushPro gratis ter beschikking te stellen voor minimaal de komende 3 maanden aan bedrijven en verenigingen die getroffen worden door de gevolgen van het Coronavirus. We kunnen ons goed voorstellen dat juist nu, wanneer directe communicatie meer dan ooit van belang is, veel bedrijven en verenigingen op zoek gaan naar methodieken om betrokkenen te informeren over de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte

Veel mensen die te maken hebben met de abrupte sluiting van hun organisatie of vereniging, hebben behoefte aan heldere en duidelijke communicatie. Met PushPro kunt u zogenaamde Push Notificaties sturen vanaf uw website naar de computers en telefoons van uw medewerkers, leden, klanten, leerlingen, patiënten, etc. Deze berichten verschijnen dan op smartphones en zien er hetzelfde uit als u gewend bent van populaire apps zoals Whatsapp en Facebook.

Aan alle bedrijven, organisaties, verenigingen en instellingen die getroffen worden door het coronavirus willen wij graag onze software geheel gratis en zonder enige voorwaarde aanbieden.

Maatschappelijk belang

Vooralsnog geldt het aanbod voor PushPro de aankomende 3 maanden, maar daarbij houdt oprichtster Jamie Maria Schouren een slag om de arm: “Vanuit maatschappelijk belang vinden wij dat ook niet zorg-gerelateerde bedrijven, zoals wij, een handje kunnen helpen. Wij doen dit graag door onze software gratis beschikbaar te stellen voor een ieder die daar baat bij heeft, geheel vrij van voorwaarde uiteraard. Vooralsnog voor 3 maanden, maar wanneer de crisis langer duurt, verlengen we deze periode.”

Wilt u gebruik maken van ons aanbod of meer informatie, neem u dan een kijkje op onze speciale pagina. U kunt zich hier ook direct aanmelden. Na aanmelding kiest u voor het speciale gratis plan en u kunt dan zonder enige restrictie of commerciële voorwaarden direct gebruik maken van onze dienst.

Door samen te werken als gemeenschap, kunnen wij deze onzekere periode snel het hoofd bieden. Tot die tijd staan wij u bij met onze software.

Want dat is wel het minste dat we kunnen doen.

Dank voor uw inzet in deze turbulente tijd.

Met vriendelijke groet,

Jamie Maria Schouren | Oprichter
jamiemaria@pushpro.io
0031 (0)40 747 0162DEITY BV | Achtseweg Zuid 153F | 5651 GW Eindhoven

Ready to take PushPro for a spin? Get started for free now.

Drop us a mail

Thank you! Your submission has been received!
Something went wrong while submitting the form. Please try again or contact support@pushpro.io

Social Channels